pl

Koncept Gastronomiczny

Jesteśmy zawsze o krok do przodu

”Food concept” został stworzony po to, aby udoskonalić polską gastronomię. Nadajemy filozofie nowym miejscom oraz poprawiamy działania w istniejących obiektach. Nasz zespół posiada doświadczenie z najlepszych restauracji sieciowych, hotelowych oraz prywatnych zgromadzone w takich krajach jak Szwajcaria, Irlandia, Szkocja, Francja oraz Austria, a także Polska. Praca u boku najlepszych z branży nadała innego wymiaru naszej kreatywności. zakres naszych działań dostosowany jest do indywidualnych potrzeb Klienta. Nasze rozwiązania zostają wdrażane, a następnie szczegółowo opisane i przekazane właścicielom bądź menadżerom w formie raportu, do którego w każdej chwili można wrócić.

W koncept gastronomiczny wchodzą następujące usługi:

  • badanie rynku dla nowych lokali gastronomicznych,
  • odnalezienie odpowiedniego konceptu na potrzeby rynku lokalnego lub wyobrażenia właściciela/inwestora,
  • biznesplan,
  • pre-opening,
  • nadanie nowego znaczenia pod istniejący koncept,
  • projektowanie i wyposażenie restauracji,
  • tworzenie oferty pod dany koncept,
  • brand care – grafika użytkowa oraz fotografia lokalu i dań,
  • pomoc w kreowaniu strony internetowej,
  • organizacja poszczególnych działów obiektu,
  • opisywanie i wdrożenie poszczególnych procesów pracy,
  • wyszkolenie personelu frontowego i kuchennego pod dany koncept i obrany system jakości,
  • tworzenie marketingu zewnętrznego i wewnętrznego,
  • pomoc w doborze odpowieniego personelu.

Z wielką chęcią dopasujemy je do Państwa potrzeb.