pl

Andrzej Weiss

Pracuje w gastronomii I hotelarstwie od ponad 15 lat. W swojej karierze pracował w najlepszych hotelach i restauracjach w trójmieście. Prowadził wielokrotnie nagradzany hotel oraz restaurację w Sopocie. Obecnie pracuje jako F&B Financial Controller . W trakcie swojej kariery zawodowej prowadził wiele dużych zakończonych sukcesem projektów  dla międzynarodowych operatorów. Począwszy od tworzenia standardów serwisu, kart menu na procedurach oraz systemach kalkulacyjno rozliczeniowych kończąc. Umiejętności zdobyte na różnych polach potrafi skutecznie przełożyć na praktykę. Ściśle współpracując ze wszystkimi działami systematycznie wprowadza oszczędności oraz poprawia wydajność pracy. Doskonale zna granice między obniżanie kosztów a utrzymaniem wysokich standardów. W pracy charakteryzuje go perfekcjonizm oraz innowacyjne i oryginalne pomysły.  Za najwyższą wartość w swojej pracy uznaję szacunek i uczciwość wobec gości i współpracowników.

Prywatnie pasjonat Whisky Single Malt oraz gotowania.

Inni partnerzy

Giancarlo Ercolin

Giancarlo hotelarz z zamiłowania do biznesu, który wnosi ponad 40 lat swojego doświadczenia w branży hotelarsko gastronomicznej do “Service Excellence”. Swoją karierę rozpoczął od pomyślnego ukończenia studiów na kierunku hotelarskim w “Szkole Hotelarskiej Pietro d’Abano” we Włoszech, a następnie budował swoją karierę w prywatnych ośrodkach w całej Europie, a także na Karaibach. Jest dumny z […]

Szczegóły

Karol Weber

Inspektor Hotelowy. Hotelarz z powołania i wykształcenia. Magister Zarządzania Zasobami Ludzkimi. Z branżą hotelową związany od ponad 15 lat. Zdobywał wiedzę i doświadczenie na stanowiskach liniowych i kierowniczych w dywizji Pokoi (Recepcja, Służba Pięter, Club Lounge), w międzynarodowych sieciach hotelowych, m.in. Four Seasons i InterContinental. Propagator kultury organizacyjnej opartej na rozwijaniu kapitału ludzkiego, dbałości o najwyższą […]

Szczegóły

Maria Middeldorp

Absolwentka Stosunków Międzynarodowych o profilu turystycznym. Od 13 lat związana z branżą hotelarską. Od wielu lat zajmuje stanowisko Kierownika Działu Służby Pięter. Pracowała w największych sieciach hotelowych w Wielkiej Brytanii, takich jak Marriott International, InterContinental Hotels Group. Do Polski postanowiła wrócić trzy lata temu by uczestniczyć w rozwoju sieci Hilton Worldwide w swoim rodzimym kraju. […]

Szczegóły

Krystian Sakas

Krystian jest absolwentem wrocławskiego technikum hotelarskiego. Swoją wiedzę zgłębiał na studiach licencjackich w  Wyższej szkole teologiczno humanistycznej na kierunku turystyka, którą ukończył z wyróżnieniem. W 2004 roku wyjechał do Grecji, gdzie zbierał swoje pierwsze doświadczenie w gastronomii hotelarskiej, tam natychmiast został doceniony jego talent organizacyjny i gościnność. W 2005 roku dostał propozycje pracy w 5* […]

Szczegóły

Mariusz Woźniak

Związany z gastronomią od 25 lat. Doświadczenie zdobywał pracując na stanowiskach wszystkich szczebli w restauracjach i hotelach w kraju i sztandarowych obiektach w Niemczech. Organizator eventów dla Vipów, między innymi Polskich prezydentów, a także z udziałem wysokich urzędników państwowych, osobistości kultury oraz nauki.  Kierunkowe wykształcenie, oraz doświadczenie w pracy pozwoliło mu rozwinąć naturalne umiejętności przewodzenia, […]

Szczegóły

Marta Otrębska

Pasjonatka luksusowego hotelartswa. Swoje doświadczenie zbierała w Azji, gdzie zarządzała i szkoliła personel w hotelach takich międzynarodowych sieci jak IHG, Starwood Hotels & Resorts oraz Mandarin Oriental Hotel Group. Od siebie i innych wymaga jedynie perfekcji. Umiejętnie słucha, wspiera i motywuje oraz kładzie olbrzymi nacisk na szkolenie personelu. Według niej serwis z najwyższej półki opiera […]

Szczegóły